Ljudbok

2013-04-13

Mitt uppe i en inspelning till en ljudbok. Långa dagar med inspelning av endast tal ställer höga krav på ens koncentrationsförmåga. 

Hoppas kunna lägga upp smakprov framöver.

reading

 

Digitala trummor på besök

2013-03-18

Skriver ett par nya låtar till ett nytt projekt och har för detta ändamål tagit hit ett digitalt trumset för att förenkla arbetet. Den digitala inspelningen ger en möjligheter att enkelt byta skepnad på låtarna med olika trumljud etc vilket är en stor fördel när man skriver från scratch och samtidigt letar sound till låtarna. Fantastiskt å ena sidan men som en ur den gamla skolan måste jag dock erkänna att jag saknar det levande soundet. Men det levande får komma i slutproduktionen istället. 

digitrummor

   

Gitarrinspelning

2013-02-27

Så var det dags att få gitarrer inspelade till trummorna från förra veckan. Större delen av dagen kommer troligen gå åt till ljudinställning och målet med dagen är att hittat ett grundsound som kompletterar trummorna på ett bra sätt. 

gitarrlada

 

Inspelning av trummor

2013-02-22

Fantastiskt välljudande trummor i studion. Efter väl investerad tid i att stämma detta Premiere-set var belöningen total när det så var dags för att ställa ljud. Detta kommer bli riktigt bra.

trumset najk

   

BENEVOLENT - THE WAVE

2013-01-28

During 2011, I had the opportunity to work with the skilled lords from Gothenburg (Sweden) metalband, Benevolent. Now their debut album "The Wave" is finally released, check it out!

Benevolent - "The Wave" on Spotify
Benevolent - "The Wave" on iTunes

and here's their first video: GAP OF LIGHT (Official Music Video, Radio-edit)

My part; Produced, recorded and mixed

   

Sida 7 av 10

Spana in studion

Välkommen till Don Graniolo Sound Studio - inspelnings-, mixnings- och masteringstudio belägen bara 5 minuter från centrala Göteborg. Läget på översta våningen ger studion och kontrollrummet en härlig atmosfär, fylld med en kreativ och engagerande omgivning. Professionell studio utrustad med Avid Pro Tools HD3 och mycket mer.

Läs mer >>

Gratis mixning och mastering!

Skicka mig en av era låtar och jag gör en testmix gratis.

Läs mer under Tjänster

Läs mer >>

Lyssna till några ljudexempel

Här hittar du ljudexempel från tidigare projekt.

Lyssna >>