Miljöljud från Vasaloppet 2014

2014-03-03

Inspelning av miljöljud och andra blandade omgivningsljud tillhör ständigt återkommande sysslor. Denna gång letade jag mig bland annat upp till Sälen för att fånga ljudet av de tusentals skidåkare som ger sig iväg ut på Vasaloppet.

vasa

 

Ljuddesign

2014-01-09

Ljuddesign på agendan. Skapar monsterljud, miljöljud och andra effektljud för spel, hemsidor och appar.

soundwave 2

   

2014

2014-01-01

Välkomnar 2014 och ser fram emot ett år fyllt med spännande och utmanande projekt!

 

STUDIOBORD design DGS

2013-11-10

Efter att en längre tid ha letat runt efter ett nytt studiobord men inte hittat "det rätta", beslutade jag mig för ett tag sedan att istället helt enkelt bygga det själv. Att agera möbelsnickare och som ljud & musikproducent (samt småbarnsförälder..) få tid till detta visade sig vara svårare än planerat. Men, nu är det äntligen på plats.

montage studiobordbygge2

   

Re-Amping - Mastering

2013-10-26

Senaste veckorna har det varit lite blandade uppdrag med allt från reamping och talinspelning till mix och mastering. Underbart med variation. Hoppas kunna få dela med mig av något av dessa på min "SOUND"-page framöver.

   

Sida 5 av 10

Spana in studion

Välkommen till Don Graniolo Sound Studio - inspelnings-, mixnings- och masteringstudio belägen bara 5 minuter från centrala Göteborg. Läget på översta våningen ger studion och kontrollrummet en härlig atmosfär, fylld med en kreativ och engagerande omgivning. Professionell studio utrustad med Avid Pro Tools HD3 och mycket mer.

Läs mer >>

Gratis mixning och mastering!

Skicka mig en av era låtar och jag gör en testmix gratis.

Läs mer under Tjänster

Läs mer >>

Lyssna till några ljudexempel

Här hittar du ljudexempel från tidigare projekt.

Lyssna >>