STUDIOBORD design DGS

2013-11-10

Efter att en längre tid ha letat runt efter ett nytt studiobord men inte hittat "det rätta", beslutade jag mig för ett tag sedan att istället helt enkelt bygga det själv. Att agera möbelsnickare och som ljud & musikproducent (samt småbarnsförälder..) få tid till detta visade sig vara svårare än planerat. Men, nu är det äntligen på plats.

montage studiobordbygge2

 

Re-Amping - Mastering

2013-10-26

Senaste veckorna har det varit lite blandade uppdrag med allt från reamping och talinspelning till mix och mastering. Underbart med variation. Hoppas kunna få dela med mig av något av dessa på min "SOUND"-page framöver.

   

Alpljud

2013-09-05

Ljudsätter lite bilder över fantastiskt vackra alptoppar.

alptoppar

 

Mastering

2013-08-19

Idag mastrar jag ett par svenska Hip-Hop-spår.

mastering

   

Fjärilsvingar

2013-07-02

En liten fjäril på besök i studion. Självklart var jag tvungen att försöka fånga ljud från dess vingar men insåg ganska snabbt att det var lönlöst. Fjärilsvingar får även i framtiden "designas" med hjälp av andra ljud.

fjaril sv

Så återgick till lite hederlig gitarrinspelning.

gitarrlada2

   

Sida 5 av 10

Spana in studion

Välkommen till Don Graniolo Sound Studio - inspelnings-, mixnings- och masteringstudio belägen bara 5 minuter från centrala Göteborg. Läget på översta våningen ger studion och kontrollrummet en härlig atmosfär, fylld med en kreativ och engagerande omgivning. Professionell studio utrustad med Avid Pro Tools HD3 och mycket mer.

Läs mer >>

Gratis mixning och mastering!

Skicka mig en av era låtar och jag gör en testmix gratis.

Läs mer under Tjänster

Läs mer >>

Lyssna till några ljudexempel

Här hittar du ljudexempel från tidigare projekt.

Lyssna >>