"Easy Way Out" - Walking My Devil

2015-07-21

Ny singel av Walking My Devil ute nu på Spotify, iTunes mm.

Inspelning, mix och mastering: Daniel Schou Granstedt - Don Graniolo Sound

 

Cancer mitt i livet

2015-06-29

Fyrbarnsmamman, Linda, drabbades av bröstcancer 2010. I ett års tid behandlades hon med cellgifter och strålning. Under den tiden skrev hon en låt som beskriver hur hon kände sig. Fem år har nu gått och Linda är idag redo att dela med sig av sitt material.

Linda är en av personerna bakom "Cancer mitt i livet" - ett nätverk för dig, mitt i livet, som är berörd av cancer. En dag kontaktade Linda mig och berättade att de önskade få denna sången inspelad samt musik skriven och arrangerad till den. Här nedan är resultatet av vårt arbeta tillsammans. Don Graniolo Sound - är stolt över att få vara delaktig i detta. 

"It Turned So Fast"

Text och melodi: Linda Fagemo 
Arrangemang, inspelning, mix och mastering: Daniel Schou Granstedt - Don Graniolo Sound
   

Walking My Devil - "Where She's At"

2015-02-16

Jag har återigen haft nöjet att arbeta tillsammans med Victor Svantesson, mannen bakom Walking My Devil. Ny singel ute nu "Where She's At" finns nu på Spotify och Soundcloud.

Inspelat, mixat och masterat av Daniel Schou Granstedt på Don Graniolo Sound.

 

Söker band & artister!

2015-01-10

Fortsätter sökandet efter nya talangfulla band/artister för att erbjuda produktionskontrakt ("Production Agreement" - ett kontrakt där Don Graniolo Sound står för delar av inspelning, mix, mastering etc.) under 2015. Alla genres är välkomna men främst inom pop, rock, hårdrock och metal. 

Intresserade - gå till KONTAKT och skicka ett meddelande, så återkommer jag med mer info.

Contract

   

Veraspexet 2014-2015

2014-12-15

Studioproduktion av Chalmersspexet Vera 2014-15, "Jeanne d'Arc".

En kär bekant på återbesök i studion - det härliga gänget från Chalmersspexet Vera. Under ett par intensiva dagar i december har vi tillsammans arbetat med att spela in musiken från föreställningen. En härlig och utmanande produktion innehållande trummor, bas, gitarr, piano, fiol, tvärflöjt, oboe, trumpet, trombon och sång.

10723802 1507596596144994_1729363721_n

Följ spexet här: http://vera.chalmersspexet.se/

   

Sida 2 av 10

Spana in studion

Välkommen till Don Graniolo Sound Studio - inspelnings-, mixnings- och masteringstudio belägen bara 5 minuter från centrala Göteborg. Läget på översta våningen ger studion och kontrollrummet en härlig atmosfär, fylld med en kreativ och engagerande omgivning. Professionell studio utrustad med Avid Pro Tools HD3 och mycket mer.

Läs mer >>

Gratis mixning och mastering!

Skicka mig en av era låtar och jag gör en testmix gratis.

Läs mer under Tjänster

Läs mer >>

Lyssna till några ljudexempel

Här hittar du ljudexempel från tidigare projekt.

Lyssna >>